نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

وزیر خارجه بلاروس در تهران: تروریسم اقتصادی علیه کشورهای ما در حال رخ دادن است

وزیر خارجه بلاروس با بیان این‌که ما و ایران به سمت شراکت راهبردی بین دو کشور حرکت می‌کنیم، گفت: یک تروریسم اقتصادی علیه کشورهای ما در حال رخ دادن است و باید اقدامات مناسبی در پاسخ به اقدامات کشورهای غربی از خود نشان دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر ماکی» وزیر خارجه بلاروس که به تهران سفر کرده ظهر امروز (چهارشنبه) چهارم آبان ماه در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و پس از آن دو وزیر خارجه بر سر یک میز به گفت‌وگو نشستند.

ولادیمیر ماکی پس از آن به میان خبرنگاران آمد و به تشریح رایزنی‌های انجام شده به همتای ایرانی پرداخت.

وزیر خارجه بلاروس گفت: برای افرایش سطح روابط دو کشور اسناد متفاوتی در دست بررسی است. پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌ها در مینسک برگزار شد و در حال اجرایی سازی توافقاتی هستیم که در نتیجه کمیسیون مشترک حاصل شده است. سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور نسبت به سطح روابط سیاسی عقب مانده است و باید تلاش ها را به کار بگیریم که توافقات اجرایی شوند و به سطح بالاتری ارتقا دهیم.

وی گفت: سال آینده میلادی سی امین سالگرد روابط سیاسی دو کشور را جشن می‌گیریم و معتقدیم این تاریخ یک صفحه جدیدی از همکاری‌ها را باز خواهد کرد. بلاروس مخالف تحریم‌های یکجانبه اقتصادی و تجاری است. خواهان اجرای حقوق بین‌الملل هستیم و آسیب وارد کردن به اقتصاد دیگر کشورها مورد پسند ما نیست. یک تروریسم اقتصادی علیه کشورهای ما در حال رخ دادن است. باید اقدامات مناسبی در پاسخ به اقدامات کشورهای غربی از خود نشان دهیم.
ماکی بیان کرد: ما به سمت شراکت راهبردی بین دو کشور حرکت می‌کنیم. از دوستان ایرانی برای مهمان نوازی گرم تشکر کنم. از همکارم دعوت کنم در هر زمانی آزاد هستند و صلاح می‌بینند بازدید کنند./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار